Coronamaatregelen Eerde

Naast de protocollen die zijn opgesteld door o.a. Scouting Nederland, heeft het kampeerterein Eerde ook haar eigen aanvullende maatregelen genomen.

Per week kan er 1 groep (1 bubbel van 30 personen) kamperen op Eerde.

Hieronder vindt je een kort overzicht van deze maatregelen:
De maatregelen gelden sowieso tot 1 september 2020.

• De groepen arriveren na 14:00 uur. Dit kan en mag niet eerder.
  • De groepen vertrekken voor 12:00 uur. Dit kan en mag niet later.
  • Ouders zetten kinderen af op de Kruupweg.
  • Ouders mogen het terrein niet op komen.
  • De maximale grote van een bubbel is max. 30 personen. Je moet in je eigen bubbel blijven!
    • Een hike mag, maar zonder overnachting elders.
    • Uitstapjes naar zwembaden o.i.d worden afgeraden.

Hygiëne

• Een douche wordt aangeraden. Het is toegestaan om een douche te maken op je eigen terrein.
  • De blokhut is gesloten. Behalve de toiletten.
  • De toiletten moeten door de kampeerders zelf worden schoongemaakt.
  • Bij de toiletten buiten is een handenwasplek, de kamperende groep moet zelf zorgen voor zeep en papieren handdoekjes.
  • Koeling voor etenswaren is essentieel, omdat Eerde geen stroomvoorziening heeft adviseren wij koelbox(en) op gas.

Op wegaanopzomerkamp.nl vind je de protocollen voor jeugdleden t/m 12 jaar (bevers en welpen) en een voor jeugdleden van 13 t/m 18 jaar (scouts en explorers)., een protocol voor dagactiviteiten én een FAQ voor organisatoren (leiding dus), huurders, verhuurders en jeugdleden.

Op scouting.nl/coronavirus vindt je alle informatie van Scouting Nederland