Aangezien er bij ons kampeerterrein te weinig parkeerruimte is voor al onze kampeerders hebben we op deze wat informatie op een rijtje gezet over de regels en mogelijkheden voor het parkeren tijdens het verblijf op ons terrein.

Parkeren Kruupweg

Aan de rand van ons terrein ligt de Kruupweg, hier is beperkte parkeerruimte en in overleg met de eigenaar "Natuurmonumenten" mag hier geparkeerd worden mist je in het bezit bent van een parkeervergunning. Deze wordt door de kampstaf verstrekt en dient duidelijk zichtbaar en ingevuld in de geparkeerde auto te liggen!

Verder geld:

  • Elke groep krijgt één parkeervergunning.
  • Alleen parkeren aan de rechterkant.
  • Laden en lossen is toegestaan.
  • Op het terrein mag niet met auto's gereden worden! (voor de bagage zij karren aanwezig)
  • Aanhangers met materiaal op het terrein, even overleggen met de kampstaf!
  • Overige auto's kun je parkeren bij Steile oever of bij het kasteel, zie de kaart op deze pagina.

 

Parkeren Steile oever

De parkeerplaats bij steile oever is de grootste parkeerplaats op ongeveer 500 meter van ons terrein. Hier is eigenlijk altijd wel plek om je auto neer te zetten. De loop route door het bos naar ons terrein, langs Steile oever is daarnaast prachtig!

Parkeren Kasteel Eerde

De parkeerplaats bij kasteel Eerde is niet richting Ommen, maar de andere kant op naar Den Ham. Deze is wat kleiner en niet geschikt voor grote voertuigen.

Route naar het kampeerterrein.         verkeersbordeerde

 52° 29' 24.848 - 6° 26' 30.682

Via de Hammerweg vanuit Ommen ga je direct na hectometerpaal 1.5 rechtsaf het bos in (Kruupweg). Parkeer hier je auto aan de rechterzijde van het zandpad. Neem te voet het eerste pad rechts bij het informatiebord, volg het pad en je komt vanzelf bij het Stafhuisje.